Kurser & Event

Innan du anmäler dig till en kurs eller träning bör du gå igenom följande steg.

 

  1.  Läs igenom och bestäm vilken kurs du vill gå

  2.  Anmäl dig till rätt kurs. All anmälan sker via hemsidan (Swingweb). Pris för aktiviteten framkommer vid varje kursanmälan.

  3.  Du får nu ett svarsmail som EJ innebär att du är antagen, det berättar bara att du ställt dig i kö. Du kommer att få ett antagningsmail när du blivit antagen (skickas ut ca 1 vecka innan kursstart)

  4.  När du blivit antagen är det viktigt att du betalar rätt summa till det OCR-nummer som står i ditt antagningsmail. Varje aktivitet har olika OCR, därför är det viktigt att du inte slår ihop olika summor, utan att du betalar varje kurs/träning var för sig. Om summorna slås ihop eller betalas till fel OCR kommer betalningen inte att registreras. 

 

OBS! Om du har anmält dig men fått förhinder MÅSTE du avanmäla dig snarast innan kursen startar då andra deltagare står på kö! Sker avanmälan senare än 6 dagar efter kursstart debiteras du kursavgift.

Alla anmälningar som kommer in efter anmälningsperiodens slut blir s k efteranmälningar och antagning görs då i mån av plats.

Då det ofta råder tjejöverskott så är det ett tips att man som tjej hittar någon att anmäla sig tillsammans med. Paranmälningar prioriteras och ”singelanmälningar” antas i den utsträckning som det finns anmälningar av motsatt kön, för en jämn fördelning på kursen. Ofta sker antagningen med ett visst tjejöverskott. 

 

Anmälan tillsammans med en danspartner
Om du vill anmäla dig tillsammans med en partner så gör du endast EN anmälan. Fyll först i ditt eget namn, välj sedan att lägga till en danspartner och uppge dennes kontaktuppgifter. Detta innebär att ni båda är anmälda och kommer att få varsitt antagningsbesked med inbetalningsuppgifter. Din partner behöver alltså inte göra någon egen anmälan till kursen.

 

Kursavgifter

Kursavgift 8 gånger 1 ½ timme 400 kr
Kursavgift 6 gånger 1 ½ timme 250 kr (barn)

 

 

Medlemskap
Medlemskap krävs för alla kurser och träningar (detta för att du skall ha erfoderlig försäkring via föreningens gruppförsäkring). Har man ej medlemskap vid ansökan till kurs så kommer denna summa läggas till i kursavgiften (OBS! Man betalar bara medlemskap en gång per kalenderår). 

 

Medlemsavgift
100kr / år 

Familjemedlemskort
250kr / år 

 
event - kurser